An innovative and award-winning amenities block

PGH Bricks were the perfect complement to the small scale of the amenities block and the pattern helped to accentuate the building's rectilinear form.

Winner of the Robert Woodward Award for Small Project Architecture, 2014

Designed by Stanic Harding Architects in conjunction with the City of Sydney design team, the traditional brick public toilet has been brought into the 21st century.

Stanic Harding chose the PGH Mowbray Blue Dry Pressed Splits for their durability, robustness, and modern appeal. These low-profile bricks were the perfect complement to the small scale of the project, and the stack bond pattern helps to accentuate the building's rectilinear form.

From the ramp side, the amenities block presents as a masonry and steel structure, and as a timber-screened building from the park-looking right at home in the park's natural surroundings.